Vivers Santa Maria

Amb nosaltres desde es primer dia.

Troba una gran varietat de plantes per al jardí i la terrassa. Recorre els nostres espais per inspirar-te i donar vida als teus projectes de jardineria.

Produïm plantes mediterrànies resistents, originals i amb poc requeriment d'aigua i el nostre producte és 100% local.

Estem situats al poble de Santa Maria, a 15 minuts de Palma i a 5 minuts de l'Mallorca Fashion Outlet (Antic Festival Park), amb fàcil accés i un ampli pàrquing gratuït.

Telefons i Horari

Tel: 971.621.546 - WhatsApp: 633.29.36.89
de LUNES a SABADOS: 8.00h - 18.30h
DOMINGOS 9:00h - 14:00h

Quienes Somos

Qui som

Aquesta és la història dels germans Morro Torrens que varen començar a produir plantes gairebé com un passatemps.

Allà pel 1972, quan els germans encara eren petits, Maria Torrens Piza, la mare, feia de modista i combinava la seva professió cuidant una vinya que tenia amb una gran varietat de raïm de taula i a l'estiu es dedicava a vendre la producció a diferents mercats. Va començar a dur-se'n caixonets de plantes fetes seves i també altres fetes de cada fill perquè poguessin tenir qualque "duro" (5 pessetes d'aquell temps). En Mateu, En Joan i Na Magdalena eren feliços de veure com es venien aquells ullets de doberers, de cintes, de cactus...

A poc a poc, la mare, va anar deixant de fer de modista i començar a vendre més plantes al Mercat de Pere Garau i al mercat del seu poble Santa Maria del Camí. Més o manco l'any 1982 es va instal·lar al Mercat de l'Olivar fins que es jubilar. Actualment arrendat a una altra família, però que encara avui dia es pot llegir el nom de *Vivers Santa Maria.

El seu pare, Mateu Morro Cañellas, venia de família de llenyaters i coincideix que també es juntaren 3 germans per obrir una asserradora. Tant el pare com la mare han estat amants de la naturalesa i els ha agradat la feina del camp, cosa que inculcaren als seus fills.

Mentrestant els fills anaven fent els seus estudis i quan en Mateu va acabar el COU, va decidir anar a estudiar a una escola de València, concretament al poble de Catarroja, per començar una FP de segon grau i cursar els estudis de Tècnic agrícola especialitzat en plantes ornamentals. De sempre, en Mateu, ha estat un apassionat de sa natura i té un do innat per descobrir i registrar noves plantes. Ja de molt, però de molt petit, anava a ca ses veïnades mirant tot el que tenien per es corral i saber que era cada planta, quin nom tenen i després de tants d'anys sembla una enciclopèdia botànica, no hi ha planta que no conegui!

En Joan, quan va acabar el COU, va seguir les mateixes passes que el seu germà. Va anar a estudiar a la mateixa escola i es va treure també el títol. A ell li agrada està més amb feines per defora i és el que s'ha especialitzat més en la realització i l'execució dels projectes de jardineria. Sa gran part de ses plantes que sembra procedeixen de sa seva propia plantació, ja que VIVERS SANTA MARIA produeix una àmplia varietat de plantes mediterrànies resistents, originals i amb poc requeriment d'aigua.

Na Magdalena quan va acabar el COU l'any 1985 no tenia clar el que volia estudiar. Durant l'estiu i amb els seus germans començaren a provar de fer un poc de producció de plantes i anaren a vendre per es mercats com sa mare. Li va agradar tant és món de crear natura i experimentar amb plantes que no va aturar fins a dia d'avui. Ella mateixa s'ha fet sa seva pròpia escola. Li encanta produir, revisar que tot estigui bé, és la detallista de la família, sempre està fent canvis a la botiga per a sorprendre en es client.

L'any 1987 és quan ja varen decidir ajuntar-se de ben de veres i consolidaren VIVERS SANTA MARIA, començaren a sa Finca de Producció de Foravila, com ells l'anomenen, i anys més tard ho van ampliar a la Finca de Ses Basses, on estan situats actualment. En total gestionen una superfície d'uns 65000 m2.

Ara que coneixeu una miqueta més la història de Vivers Santa Maria és important destacar, i com bé diu es seu nom, que està situat al poble de Santa Maria a 15 minuts de Palma i a 5 minuts del Mallorca Fashion Outlet (Antic Festival Park). Té fàcil accés i un ampli pàrquing gratuït.

Servicios

Serveis

Sabem de plantes...

Gran varietat de plantes curioses, originals i resistents al clima mediterrani.

Plantes d'interior i exterior.
Plantes aquàtiques
Tillandsia (Plantes d'aire)
Fruiters
Arbres exemplars
Hortícoles

Instalaciones

Instal·lacions

Passeja pel nostre viver amb meravelloses vistes a la serra de tramuntana i deixa't sorprendre per totes les seves seccions ja sigui en la nostra àmplia nau interior o en els més de 65,000 m2 d'espais exteriors.

Àrees senyalitzades
Còmode Aparcament
Zona de descans
Aparcament de bicis

Veure plànol

Plànol

Troba la secció que busques o passeja lliurement pel nostre viver i deixa't sorprendre.

Contacte

Si us plau utilitza el següent formulari per posar-te en contacte amb nosalt

Telèfons i Horari

Tel: 971.621.546 - WhatsApp: 633.29.36.89
Dilluns a Dissabte: 8.00h - 18.30h
DIUMENGES i FESTIUS 9:00h - 14:00h


VIVERS SANTA MARIA produeix una gran varietat de plantes mediterrànies resistents, originals i amb poc requeriment d'aigua. Un dels vivers de Mallorca amb més història, amb un dels catàlegs de plantes autòctones i plantes xeròfiles més espectaculars de l'illa. Creant naturalesa des de 1972.